20151127_174641Lapkričio 27-ąją Tauragės kultūros centre įteikti Lietuvos kultūros centrų asociacijos apdovanojimai „Auksinis Feniksas“. Šiemet šiems prestižiniams apdovanojimams buvo pristatyta per 50 pretendentų.

„Auksinio Fenikso“ nominacija „Geriausias metų kultūros ir meno kūrėjas“ įteikta  Skuode gyvenančiam skulptoriui ir dailininkui Rimantui Eidiejui, nominacija „Metų  kultūros mecenatas ar rėmėjas“ – labdaros ir paramos fondo „Gerasis ruonis“ įkūrėjui Gediminui Kuprevičiui, nominacija „Griausias metų kultūros centro partneris“ – atlikėjų asociacijai AGATA, „Metų kultūros politiko“ nominacija – Lazdijų rajono merui Artūrui Margeliui, o nominacija „Geriausias metų kultūros centro vadovas“ – Telšių rajono Nevarėnų kultūros centro direktoriui Albinui Šmukštai.

20151127_183227

Sveikiname visus „Auksinio Fenikso“ laimėtojus!

Iškilmingoje Lietuvos kultūros centrų asociacijos apdovanojimų „Auksinis Feniksas“ ceremonijoje dalyvavo LR Seimo ir Vyriausybės nariai, rajonų savivaldybių merai, administracijų direktoriai, verslo ir pramonės atstovai, šalies kultūros ir meno darbuotojai, tarp jų ir Utenos kultūros centro direktorė Asta Motuzienė ir direktorės pavaduotoja kultūrai Regina Katinaitė-Lumpickienė.20151127_183227

UKC informacija

Pasidalinkite šiuo puslapiu, leiskite žinoti kitiems: