Laikas 2017-04-29 18:00 val.
Vieta

Kultūros centro didžioji salė

Bilieto kaina Bilietus jau galite įsigyti Utenos kultūros centro kasoje.

  • 12 Eur
  • 10 Eur
  • Studentams, moksleiviams, senjorams ir neįgaliesiems bilieto kaina 7 Eur

TRAGIKOMEDIJA APIE SENATVĘ TANGO RITMU

Pjesėje L. Ruohonen derina neįprastą ir jaudinančią nepriklausomos Olgos (vaidmenį  kuria aktorė Eleonora Koriznaitė) ir jauno smulkaus vagišiaus nihilisto Rundžio (Jonas Čepulis) meilės istoriją, nepamirštamus dialogus, humorą ir pamąstymus apie tai, kas svarbiausia gyvenime. Retas dalykas – linksma, jaudinanti ir gyvenimiška pjesė, šlovinanti grožio ir atperkančios meilės jėgą.

Pasak spektaklio režisierius Lino Marijaus Zaikausko, „Vyšnia šokolade“ – tai pirmiausia spektaklis apie meilę, kuriai nusilenkia amžius, kartu – savotiška Pigmalijono mito parafrazė, tik čia dieviškas kūrėjos galias demonstruoja sena moteris, o jos kūrybos objektas – jaunas valkata. „Spektaklyje susiduria Rundis, kuris nekenčia pasaulio, bet bijo mirties ir Olga, kuri jau nebijo mirties, nes jos likimas – senelių namai. Olga išsilaisvinusi iš fobijų, mirties baimių. Ironija: pradedi mylėti gyvenimą, nes esi laisvas. Šios laisvės Olga išmoko ir Rundį“, – teigia spektaklio režisierius, kuris priduria, kad „Vyšnia šokolade“ turėtų sudominti įvairaus amžiaus ir interesų žiūrovus.

 

Prie spektaklio prisijungė ir garsus džiazo muzikos atlikėjas bei kompozitorius Rimantas Bagdonas, kuris „Vyšnios šokolade“ žiūrovus žada supažindinti su pulsuojančio suomiško tango ritmu. Spektaklio scenografė ir kostiumų dailininkė – Margarita Misiukova.

Vaidina: Eleonora Koriznaitė, Jonas Čepulis, Rimantas Teresas, Marius Cemnickas, Gintautas Žiogas, Jolita Skukauskaitė – Vaišnienė, Inga Talušytė, Donatas Kalkauskas, Laimutis Sėdžius

Maloniai kviečiame!

Bilieto kaina 12 Eur, 10 Eur

Studentams, moksleiviams, senjorams ir neįgaliesiems bilieto kaina 7 Eur

 

Bilietais prekiauja Utenos kultūros centro kasa ir www.bilietai.lt

Pasidalinkite šiuo puslapiu, leiskite žinoti kitiems: