Liepos 30 – rugpjūčio 3 dienomis Tauragnų miestelyje vyko vaikų ir jaunimo kūrybinė stovykla „Vasara su Decima“. Puikus oras, ežerai, poilsis, maudynės ir kūrybinės užduotys leido 27 dainavimo studijos „Decima“ vaikams šauniai praleisti 5 stovykos dienas. Kad dienos neprailgų ir vaikai tobulėtų dainavimo, šokio, dailės srityse, stovykloje svečiavosi daug profesionalų, savo srities žinovų: Gendrius Jakubėnas – džiazo pedagogas, modernaus dainavimo studijos vadovas; Airidas Imbrasas – šiuolaikinio šokio mokytojas, šokio studijos „StudioA“ įkūrėjas; Dalia Mikoliūnaitė ir Živinas Ramanauskas – trupės „Teatriukas“ aktoriai; Giedrius Mazūras – dailės mokytojas, keramikas; Dalia Magylienė – Utenos kultūros centro folkloro ansamblio „Davila“ vadovė.
Visas penkias dienas vaikams užsiėmimus vedė profesionalūs mokytojai ir gabios vaikų mamos. Vyko jogos pamokėlė, kūrybinės dirbtuvės, naktiniai pasakų skaitymai, makiažo pamokėlė, aktyvūs komandiniai žaidimai, vaikai mokėsi pasidaryti draugystės apyrankes ir t. t.
Žinoma, buvo ir didžiulis laužas, dešrelės ir zefyrai. Liejosi gitaros ir darnių balsų skambesys visoje Tauragno ežero pakrantėje.
Paskutinį vakarą dainavimo studijos „Decima“ stovyklautojai su vadove Gražina Kapčiuviene pakvietė Tauragnų miestelio bendruomenę, tėvelius, draugus, svečius ir gerbėjus į vaikų ir jaunimo kūrybinės stovyklos baigiamąjį koncertą „Vasaros puokštė“.
Šią stovyklą dalinai finansavo Utenos rajono savivaldybė.

 

UKC informacija

Pasidalinkite šiuo puslapiu, leiskite žinoti kitiems: