Jos – kaip ryškiausi prisiminimai.
Kaip ilgai lauktas susitikimas su mylimu žmogumi.
Kaip nesumeluotas jausmas, kuris metams bėgant tik stiprėja.

Jos – gražiausios, klausytojų itin pamėgtos, vieno ryškiausių Lietuvos atlikėjų – EDMUNDO KUČINSKO dainos. Dainos, kurios skambės šventiniame estrados maestro koncerte „Raudonom rožėm sninga“.

EDMUNDAS KUČINSKAS savo atliekamas dainas skaičiuoja šimtais, daugelis jų – paties talentingojo atlikėjo ir sukurtos. Kiekvienam koncertui iš gausaus daugiau nei trijų šimtų dainų lobyno jis pats atsirenka geriausias ir progai tinkamiausias.

Šiandien vėl laikas atverti tą įstabią dainų skrynią. Koncerte „Raudonom rožėm sninga“ gausūs EDMUNDO KUČINSKO gerbėjai išgirs tiek legendines, tiek naujas dainas. Yra dainos, kurios kaip kertiniai akmenys – sudaro pagrindą. Tai „Laimės žiburys“, „Lai lai angelai“, „Už tuos, kurie“, „Atidarykim duris“, „Ugnis ir ledas“, „Už strazdo giesmę“, „Ne vieni“… Be jų koncertas būtų lyg be stuburo. O va, kas aplink – kiekvieną kartą pats dainininkas sprendžia. Norisi ir senų dainų prisiminti, ir naujų neužmiršti.  

Štai „Raudonom rožėm sninga“ – nauja daina, kuri tapo, kaip dabar madinga sakyti, „žaibiškai populiari“. Retas atvejis, kad naujas kūrinys taip greitai prigyja ir tampa toks žinomas, jog net visą koncertą jo vardu pavadini. „Raudonom rožėm sninga“ – tarsi nauja EDMUNDO KUČINSKO vizitinė kortelė, kuri rado savo vietą tarp senų nepamirštamų „Laimės žiburys“ ar „Už tuos, kurie“.

EDMUNDO KUČINSKO koncertai visada – įspūdingi, energingi, paliekantys neišdildomą įspūdį ir suteikiantys žiūrovui daug džiaugsmo. Su profesionaliu šviesų spektakliu, puikiu įgarsinimu, kuriuo pasirūpina geriausi šios srities specialistai. Ir svarbiausia – su puikiomis dainomis, kurios spaudžia ašarą, arba priverčia kojas pačias kilnotis!

EDMUNDO KUČINSKO dainos – reikšminga mūsų populiariosios muzikos istorijos dalis. Gyvoji istorija, nes ji prasidėjusi prieš 45-erius metus dar nesibaigė. Atrodo, taip neseniai septyniolikmetis jaunuolis virpančiomis kojomis lipo į pirmąją savo gyvenimo rimtą sceną legendiniame Palangos kurhauze. O jau beveik pusė amžiaus prabėgo!

Metai nesuvaldomai lekia, bet dainos vis gimsta ir randa klausytoją. Vienos – įtaigios ir išgyventos, tokios tikros ir jaudinančios, kad ašarą nubraukti visai ne gėda. Kitos – pašėlusiai linksmos, kviečiančios šokiui, nuolat klausomos šeimos šventėse, giminės susiėjimuose ar mielai kompanijai susibūrus prie stalo.

Nesumeluotos dainos – taip galima apie EDMUNDO KUČINSKO atliekamus kūrinius pasakyti. Todėl jos tampa tokios populiarios, žmonių mylimos ir laukiamos.

Bilietų kainos: 10 Eur
12 Eur
14 Eur
17 Eur
Kultūros centro didžioji salė

Informacija ir tekstas–organizatorių. Kalba netaisyta.

Pasidalinkite šiuo puslapiu, leiskite žinoti kitiems: