UTENOJE JUOKSIS AUKŠTAIČIAI IR DZŪKAI

Kovo 29 d, sekmadienį, 17 val. Utenos kultūros centre vyks humoro šventė JUOKIS- 2020. Naujas programas rodys trys humoro kolektyvai iš Aukštaitijos ir Dzūkijos.
Aukštaitijai atstovaus garsioji SPRANDŽINA iš Šeduvos (vadovė Izolina Stanulienė). Jie pakvies į „Babos gimtadienį“. Šeduviškiai visada žavi temų aktualumu, raiškia šaržuota vaidyba, smagiomis improvizacijomis.
Publikos pamėgtasis BOBŲ RADIJAS iš Kėdainių r. Surviliškio (vadovė Erlenda Turskienė) programoje „Likimo ironija“ tikins, kad visur gerai, kur mūsų nėra. Keturių ugnimgų moterų pasirodyme gausu muzikos, žinomų dainų parodijų (muzikos vadovas Albinas Počiulpas).

Dzūkų garbę gins legendiniai DZYVŲ DZYVAI iš Lazdijų (vadovė Birutė Vanagienė). Jie vaišins „Asorti“ – vaidins linksmiausias scenas, sukurtas per eilę metų: juoksis iš amžinų žmogaus ydų ir silpnybių .Bus ir dabarties aktualijų. Žiūrovai be kitų puikių artistų vėl išvys šmaikštųjį kaimietės Apolonijos ir poniutės Kunigundos duetą. “Dzyvai“, pernai atšventę 40-metį, šiemet atsisveikina su savo publika. Tad nepraleiskite progos paskutinį kartą pamatyti šį puikų kolektyvą!
Šventės programą paįvairins humoristas Vaclovas Vičius iš Vilniaus, kuris dovanos naujausių satyrinių eilėraščių bei epigramų puokštę. Žiūrovai galės įsigyti ir jo ironiškos kūrybos knygutę „ Parduodama“
Koncerto trukmė – 1 val. 45 min . Bilieto kaina 5-6 eurai. Juokimės kartu!

Kultūros centro Didžioji salė

Pasidalinkite šiuo puslapiu, leiskite žinoti kitiems: