Rugpjūčio pabaiga, besiasocijuojanti su derliaus nuėmimu ir išskrendančiais paukščiais, simboliškai sutapo su Latvijos ir Lietuvos bendradarbiavimo per sieną programos projekto „Darnaus bendradarbiavimo Baltas paukštis virš Aukštaitijos ir Latgalos“ baigiamaisiais žingsniais – Preiliuose įvyko projekto priežiūros komiteto (PSCM) susirinkimas ir baigiamasis darbo grupių susitikimas.
PSCM metu valdžios atstovams buvo pateikta ataskaita apie įvykdytas projekto veiklas, nuveiktus darbus, pirkimus, peržiūrėta vaizdo medžiaga, aptarta projekto materialinė ir dvasinė nauda abiejų kraštų gyventojams, renginių populiarumas. Projekto veiklas ir vykdytojų darbą teigiamai įvertino Preilių savivaldybės meras Aldis Adamovič ir Utenos rajono savivaldybės meras Alvydas Katinas.
Darbo grupių susitikime pasidalinta mintimis apie projekto tikslų ir uždavinių įvykdymą, prasmingą ir darnų bendrą darbą, aptarti baigiamieji projekto žingsniai, susiję su ataskaitų rengimu.
Pranešimus parengė projekto „Baltas paukštis“ vadovė Asta Motuzienė ir atsakinga už projekto vykdymą Preiliuose Sanita Melko.
Utenos kultūros centro informacija

bpa091 bpa092 bpa093

Pasidalinkite šiuo puslapiu, leiskite žinoti kitiems: