img001Saulėtą ir šiltą gegužės 23 dieną į penktąją Utenos mažųjų abiturientų šventę „Mano vaikystės pavasaris“ rinkosi Utenos rajono ketvirtokai. Pasipuošę įvairiaspalvėmis pačių pasidarytomis kepurėmis bei išmokę skardžias prisistatymo skanduotes, neslėpdami džiaugsmo ir pasididžiavimo jie užpildė visą didžiąją Utenos kultūros centro salę.
Šventėje netrūko šypsenų, linksmo klegesio, dovanų, siurprizų ir, žinoma, sveikinimų.
Pasveikinti su šia gražia švente atvyko Utenos rajono savivaldybės švietimo, sporto ir jaunimo reikalų skyriaus vedėjo pavaduotojas Alvydas Gražys ir vyresnioji specialistė Zita Sabelkienė. Jie diplomais ir padėkomis apdovanojo olimpiadų nugalėtojus bei padėkojo mokytojoms.
Linksmą ir spalvingą koncertą padovanojo Utenos kultūros centro vaikų popchoras „Decima“, vadovaujamas Gražinos Kapčiuvienės.
Utenos kultūros centro direktorė Asta Motuzienė, pasveikinusi mažuosius abiturientus ir jų mokytojus, įteikė padėką tikram abiturientui, kartu su režisiere vedusiam šį renginį, bei daugelio renginių ir švenčių vedėjui Pauliui Čyvui, vildamasi, kad baigęs studijas jis sugrįš į Utenos sceną.
Visi šventės dalyviai nusifotografavo bendroje nuotraukoje, skirtoje mūsų miesto istorijai.
O džiugiausia dovana – Utenos rajono mero Alvydo Katino ledai visiems šventės dalyviams.
Norisi palinkėti – eikite savo vaikystės keliu – gražūs, linksmi, laimingi ir išdidūs, juk jūs mažieji Utenos abiturientai!

Irena Leikauskienė
Utenos kultūros centro režisierė

Pasidalinkite šiuo puslapiu, leiskite žinoti kitiems: