Naujas sezonas – su puikia muzika!

Rugsėjo 28 d. 18 val. Utenos kultūros centras naują kūrybinį sezoną pradeda su puikia šv. Kristoforo kamerinio orkestro programa, skirta Holokausto 80-mečiui paminėti. Šį programos projektą finansavo Lietuvos kultūros taryba.

Šv. Kristoforo kamerinis orkestras aktyviai bendradarbiauja ne tik su Lietuvos, bet ir pasaulio šiuolaikiniais kompozitoriais ieškodamas naujų, įdomių kūrinių ir stengiasi juos pristatyti kuo platesnei publikai. Kolektyvas atlieka labai daug premjerinių kūrinių kameriniam orkestrui tiek Lietuvoje, tiek ir užsienyje.
2019 m. bendradarbiaujant su Izraelio kompozitorių lyga orkestras inicijavo konkursą, kurio metu Izraelio kompozitoriai siuntė savo naujausius kūrinius orkestrui ir iš jų atrankos būdu buvo sudaryta koncerto Izraelyje programa. Ruošiantis pasirodymui orkestras repetavo kartu su kūrinių autoriais ir premjerinį koncertą pristatė Tel Avivo muzikinei visuomenei.
Šių metų rugsėjį  Šv. Kotrynos bažnyčioje Lietuvos klausytojams buvo pristatyta Tel Avive skambėjusi programa, papildyta litvakų ir naujais Izraelio kompozitorių kūriniais.

Atlikėjai:
ŠV. KRISTOFORO KAMERINIS ORKESTAS
Meno vadovas ir vyr. dirigentas MODESTAS BARKAUSKAS

Programoje:
Kompozitorių: O. Bogdan, B. Pigovat, I. Galperin, A. Adler, V. Ganelin, A. Copland kūriniai.

 

Bilieto kaina: 8 Eur.

Įėjimas su galimybių pasu.

Rekomenduojame būti su veidą dengiančiomis kaukėmis.

 

Pasidalinkite šiuo puslapiu, leiskite žinoti kitiems: