Vilniaus teatras „Lėlė“. PINOKIS. Muzikinis spektaklis vaikams pagal Carlo Collodi pasaką. DĖL TECHNINIŲ KLIŪČIŲ NUKELTAS Į 2019 M. BALANDŽIO MĖN.
Bilietus prašome grąžinti į kasą.
Atsiprašome už nepatogumus ir
VIETOJE ŠIO SPEKTAKLIO GRUODŽIO 4 D. 10 VAL. KVIEČIAME VISUS, KURIE NORĖJO PAMATYTI SPEKTAKLĮ, NEMOKAMAI PAŽIŪRĖTI ANIMACINĮ FILMUKĄ.
2018 m. gruodžio 4 d. (antradienį) 10 val. Didžiojoje salėje
VILNIAUS TEATRAS „LĖLĖ“
PINOKIS
Muzikinis spektaklis vaikams pagal Carlo Collodi pasaką.
Premjera įvyko 2018 m. vasario mėn. 24 d.
Scenarijaus autorius ir režisierius Šarūnas Datenis.
Scenarijaus autorė ir dramaturgė Teklė Kavtaradzė.
Dailininkas – Antanas Dubra.
Kompozitorius – Vytautas Leistrumas.
Choreografė – Sigita Mikalauskaitė.
Šviesų dailininkas – Vytautas Novickas.
Vaidina: Karolis Algimantas Butvidas, Šarūnas Gedvilas, Erika Gaidauskaitė, Imantas Precas, Irmantas Jankaitis, Lijana Muštašvili, Deivis Serapinas, Dainius Tarutis.
Pinokis – gudrus, lėliškas sutvėrimas, besivaikantis malonumų ir būdų išvengti to, kas yra „nemalonioji“, “nuobodžioji” gyvenimo dalis. Pinokis gyvena netolimoje ateityje, kur siaučia sustiprėjusios šių dienų vartojimo, automatizacijos ir susvetimėjmo problemos. Ir čia jis ne medinukas, o androidas, sumontuotas dirbtinio intelekto pagalba. Vos užgimęs Pinokis puikiai žino savo teises ir poreikius, tačiau, kad suprastų esminius žmogiškus dalykus, jam tenka įveikti ilgą, pavojais nuklotą kelią. Per šią sudėtingą pasaulio pažinimo kelionę pirmą kartą Š. Datenio spektaklyje žiūrovų laukia daug originalių dainų: elektroninės muzikos, nepoetinių eilių, jazzo bei hiphopo stilių skambesio. Ir visa tai vyks pagal šioms dienoms pritaikytą klasikinės C. Collodi pasakos tekstą.

Bilieto kaina 5 Eur
Kultūros centro didžioji salė

http://www.teatraslele.lt/Spektaklis/sarasas/PINOKIS

Pasidalinkite šiuo puslapiu, leiskite žinoti kitiems: