Vienas populiariausių Lietuvos atlikėjų Andrius Mamontovas dalinasi gera žinia gerbėjams, gyvenantiems atokiau nuo Lietuvos didžiųjų arenų – balandžio 5 d. atlikėjas atvyksta į Utenos kultūros centrą.

„Socialiniuose tinkluose nuolat sulaukiu klausimų, kada koncertuosiu viename ar kitame nedideliame mieste. Niekada neturėjau tikslo groti tik didžiausiose arenose ar rengti tik kelis koncertus per metus.

Pasirodymai didžiausiose salėse suteikia galimybių įgyvendinti sudėtingiausius techninius sumanymus, bet mažesnės erdvės suteikia koncertams jaukumo. Man tiesiog patinka groti publikai – didmiesčiai sulauks savo eilės, bet šį pavasarį noriu keliauti į mažesnius miestus, tikėtina – ir visai netoli jūsų namų“, – sako Andrius Mamontovas, koncertuose atliksiantis geriausiai žinomas savo dainas ir kūrinius iš netrukus pasirodysiančio naujo albumo „Perlai ir Sakuros“.

Balandį dainininkas surengs koncertų turą per devynis šalies miestus, į kurio maršrutą įtraukė ir mažesnes sales bei vietas, kuriose groti jam neteko jau ne vienus metus, o rugpjūtį susitiks su klausytojais pajūryje.

Bilietus į koncertą platina Bilietai.lt

Pasidalinkite šiuo puslapiu, leiskite žinoti kitiems: