01 spektaklio 8 mylicios moterys Utenoje 2015-02-04 afisha

Laikas 2015-02-04 18.00 val.
Vieta Utenos kultūros centro didžioji salė
Aušros g. 49, Utena
Bilieto kaina
  • 8 Eur / 27,62 Lt

Nuolaidos:

  • ​Senjorams, studentams, perkant 10 bilietų ir daugiau –
    ​4​Eur / ​13,81 ​L​t
  • Moksleiviams bei neįgaliesiems – 1,6​ Eur / ​5,52 Lt

Komedijos siužetas vyksta prieš pat Šv. Kalėdas nuošaliame dvare kažkur už miesto. Nuotaika pakili ir lengva, kol randamas nudurtas namo šeimininkas. Šeimininkas Marselis – vienintelis vyras moterų draugijoje. Nusikaltimo metu name buvo aštuonios moterys, tad viena iš jų turėjo padaryti nusikaltimą. Vienos iš moterų puola į isteriją, kelios susipeša, meilė ir neapykanta visai šalia.

01 spektaklio 8 mylicios moterys Utenoje 2015-02-04 afisha

Tą dieną atskleidžiama nemaža šeimyninių paslapčių. Aštuonios žavios, gundančios, protingos ir pavojingos moterys… Kuri iš jų žudikė? Įtariamos visos, kiekviena turėjo motyvų nužudyti. Aštuonios moterys yra įtariamos žiauriu ir negailestingu nužudymu. Kiekviena turėjo pakankamai svarią priežastį susidoroti su vieninteliu vyru šeimoje, bet tuo pačiu pasirūpino ir labai protingu alibi. Kiekviena turi savo asmeninių svajonių ir paslapčių, apie kurias anksčiau niekas kitas nežinojo.

R.Toma geriau ir talentingiau nei kas kitas savitai sugretina ir derina įtampą su humoru. Tai šiuolaikinė komedija pilna elegantiško humoro, grakščių sąmojų ir nenuspėjamų siužeto vingių.

Pasidalinkite šiuo puslapiu, leiskite žinoti kitiems: