modeliu atranka FB didelisTarptautinės modelių agentūros “RUTA model management” atstovai kovo 3 d. (ketvirtadienį) atvyksta į Uteną ieškoti naujų talentų, būsimų modelių. Modelių atranka vyks Utenos Kultūros Centre nuo 18:30 val. Atrankose laukiamos 13 – 20 metų, 172 – 181 cm. ūgio merginos. Į atrankas merginoms rekomenduojama atvykti nepasidažius bei dėvint kūno linijas pabrėžiančius drabužius (aptempti džinsai ir maikutė, suknelė ir pan.).

Atrinktoms merginoms bus pasiūlyta galimybė pasirašyti bendradarbiavimo sutartį su modelių agentūra RUTA model management.
Prieš dalyvaujant atrankose kviečiame užsiregistruoti užpildant REGISTRACIJOS ANKETĄ


MODELIŲ AGENTŪRA 

Modelių agentūra RUTA model management įkurta 2009 metais. Agentūrai vadovauja 18 metų darbo patirtį mados pasaulyje turinti, buvęs modelis, Rūta Bartašiūtė. RUTA model management sėkmingai bendradarbiauja su visomis geriausiomis pasaulio modelių agentūromis: ELITE, NEXT, WOMEN, IMG, WILHELMINA, THE LIONS, MONSTER, UNO, VIVA, DONNA, BRAVO ir daugeliu kitų. Vogue, Cosmopolitan, Diesel, Calvin Klein, Dior, Valentino, Rodarte, Burberry, Elle, Grazia, L‘officiel, Harper’s Bazaar … tai tik keletas iš daugelio žymių mados ženklų, kuriems visame pasaulyje dirba mūsų modeliai. Lietuvoje RUTA model management bendradarbiauja su madų žurnalais L’officiel, Cosmopolitan, Ieva, Laima, Moteris. Agentūros modeliai kasmet dalyvauja Lietuvos dizainerių Juozo Statkevičiaus, Egidijaus Rainio, Lilijos Larionovos, Agnės Kuzmickaitės bei kitų dizainerių kolekcijų pristatymuose. Daugiau informacijos apie modelių pasiekimus ieškokite naujienų skiltyje.

AGENTŪROS IŠSKIRTINUMAS IR VEIKLOS PRINCIPAI

– Esame vienintelė modelių agentūra Lietuvoje turinti savo modelių mokyklą skirtą modelių ir naujų veidų profesionaliam paruošimui. Vilniuje, Kaune ir Šiauliuose esančioje mokykloje merginos tobulina modelio darbui būtinas žinias ir įgūdžius. Agentūros merginoms šie kursai yra nemokami.
– Atidžiai renkamės naujus veidus, o į agentūrą priimtoms merginoms yra teikiamas išskirtinis dėmesys bei individualus karjeros planas. Laikomės principo, kad visos agentūros merginos turi sparčiai tobulėti, gauti geriausius įmanomus darbus ir, žinoma, uždirbti.
– Su modeliais pasirašome ilgalaikes išskirtinio atstovavimo sutartis. Tuo siekiame ne tik atsakingo požiūrio į darbą iš modelio pusės, tačiau patys įsipareigojame skirti modeliui būtiną dėmesį ir investicijas, atstovauti bei ginti modelio teises, prisiimti atsakomybę už sprendimus.
– Iš modelių nerenkame jokių priėmimo, paslaugų, fotosesijų ar kitų mokesčių. Investuojame agentūros lėšas į modelių paruošimą ir tobulinimą, o patys uždirbame tik tuomet, kai modelis pasiekia karjeros aukštumų.
– Esame atviri ir skaidrūs visais teisiniais, finansiniais, organizaciniais klausimais su modeliais, jų atstovais ir verslo partneriais bei siekiame būti profesionaliausia modelių agentūra Baltijos Šalyse.
– Vykdome plėtrą užsienio šalyse, leisiančią agentūros modeliams suteikti dar geresnes karjeros perspektyvas.
– RUTA model management priklauso tarptautinei motininių modelių agentūrų asociacijai M.A.M.A, vienijančiai patikimiausias ir aukščiausius veiklos reikalavimus atitinkančias motinines modelių agentūras.

REGISTRUOKIS – DALYVAUK – TAPK MODELIU !   REGISTRACIJOS ANKETA

Agentūros naujienos:
Facebook: www.facebook.com/rutamodel
Instagram: www.instagram.com/rutamodelmanagement

Pasidalinkite šiuo puslapiu, leiskite žinoti kitiems: