Laikas 2017-03-09 19:00 val.
Vieta

Kultūros centro didžioji salė

Bilieto kaina Bilietus jau galite įsigyti Utenos kultūros centro kasoje.

  • 14 Eur
  • 19 Eur 

Po itin sėkmingų metų, kuomet atlikėjas Donatas Montvydas atstovavo Lietuvai “Eurovizijos” dainų konkurse bei metų pabaigoje buvo nominuotas net 5-iose M.A.M.A. nominacijose, nesiilsi ir savo gerbėjams pristato visai kitokią muzikinę programą. Utenos, Marijampolės, Mažeikių, Šiaulių, Telšių bei Plungės gyventojai turės išskirtinę galimybę išgirsti atlikėjo atliekamas dainas, akomponuojant styginių kvintetui.

Tai visiškai naujas Donato Montvydo koncertų konceptas, kuomet atlikėjas savo kūriniams pritaikys klasikinė muzikos aranžuotes ir kartu su styginių kvintetu pristatys programą “Muzika širdyje”. Tai naujas ir iki šiol atlikėjo neišbandytas konceptas, kuomet į klasiką bus pažvelgta moderniai.

“Praėjusiais metais sukūrėme šou, pritaikytus arenoms, o dabar atėjo metas atiduoti duoklę gerbėjams mažesniuose miestuose, kitaip tariant atiduoti duoklę savo ištakoms, nuo kurių viskas ir prasidėjo. Kviečiu į intymų susitikimą, kurio metu pademonstruosiu kitokį save, tačiau atliekantį savo kūrinius” – teigia atlikėjas.

Donatas džiaugiasi, kad koncertinis turas “Muzika širdyje” – tai galimybė artimai pabendrauti su savo klausytojais bei koncertų metu pažvelgti kiekvienam į akis, juk tokios koncepto muzikinis susitikimas tai padaryti leidžia!

Turo metu, atlikėjas Donatas Montvydas pasirodys kartu su ištikimais scenos bičiuliais Mariumi Leskausku, Juozu Martinkėnu bei styginių kvintetu.

Pasidalinkite šiuo puslapiu, leiskite žinoti kitiems: